Nesmrteľná klasika: Leto, jeseň aj zima v znamení čiernobielej

NETKY.SK • 24 August 2013, 18:06 • 2 min
Nesmrteľná klasika: Leto, jeseň aj zima v znamení čiernobielej

BRATISLAVA - Štýlová, nadčasová, elegantná, jednoduchá, sofistikovaná, milovaná. Čiernobiela klasika nikdy nezomrie, tak sa ňou pokojne zásobte.

slovakia

left justify in out

Kombinácia čiernej a bielej je obľúbená je už vyše storočie. Tento rok jej praje v každej sezóne a nemusíte sa báť do nej investovať, pretože nosiť sa bude aj rok. A pravdepodobne aj o dva, tri či desať.

Keď sa o niečom povie, že je čiernobiele, väčšinou to neznamená nič pozitívne. Rozhodne to však neplatí o móde, o čom by vás iste presvedčili módni návrhári a ako dôkaz poslúži aj história. 

Čiernobielej móde podľahli hádam všetky hviezdy filmového plátna, začínajúc Brigitte Bardot, pokračujúc Sophiou Loren či Marylin Monroe a končiac na dnešných červených kobercoch. Čiernobielu klasiku proste milujú všetky ženy.

Hodí sa všade


Najlepšie na tejto kombinácii farieb je to, že ňou nič nepokazíte pri žiadnej príležitosti. Chystáte sa na pracovný pohor, dôležité obchodné stretnutie či rande, na ktorom chcete dotyčnému vyraziť dych? V správne skombinovanej čiernej a bielej oslníte vždy.

Vzory a kombinácie


Najčastejšími čiernobielymi kombináciami sú prúžky, ktoré sú ideálne pre všetky ženy. Potrebujete opticky zoštíhliť? Siahnite po čiernobielych zvislých prúžkoch. Ak naopak potrebujete pár centimetrov pridať, zvoľte tie vodorovné.

Obľúbené sú aj čiernobiele bodkované modely a rôzne zvieracie vzory od zebry až po dalmatína. Nájdete ich dnes na nohaviciach, blúzkach, topoch, šatách, kabelkách, topánkach aj spodnej bielizni. A ak neobľubujete vzory, kombinovať môžete čiernu a bielu aj na samostatných kúskoch. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies