Neskutočné: Poľka skrývala tehotenstvo, porodila v poli a dieťa takmer zomrelo!

NETKY.SK • 1 August 2014, 10:55 • 2 min
Neskutočné: Poľka skrývala tehotenstvo, porodila v poli a dieťa takmer zomrelo!

VARŠAVA – Krkavčia matka! Poľka skrývala nechcené tehotenstvo pred kolegami a priateľmi. Porodila počas obednej prestávky v poli a vrátila sa do práce, akoby sa nič nestalo a dieťa nechala v poli.

slovakia

left justify in out

Jej šéf si však všimol krv na jej šatách a napriek protestom ženy, ju odviezol do nemocnice. Doktor veľmi rýchlo zistil, že bola tehotná a porodila.

 

Jolanta Czarnecka (30) najskôr lekárom povedala, že dieťa bolo nechcené a omylom ho porodila na toalete v práci. Avšak polícia nenašla žiadne stopy pôrodu na toaletách v jej práci, a tak sa Czarnecka priznala, že dieťa nechala v poli v Poľskom meste Ilawa.

 

Dieťa našli o dva dni v poli dehydratované a pokryté hmyzom. „Dieťa našli nahé, opustené a vážilo menej ako kilogram, pretože bolo vážne dehydratované. Je zázrak, že v takýchto podmienkach prežilo,“ povedala o dieťati doktorka Barbara Chomik.

 

Czarnecka je obvinená pre pokus o vraždu svojej dcéry a hrozí jej až päťročný trest odňatia slobody.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona