Neskoršie uvedenie iPad Mini na ruský trh vyhnalo cenu na trojnásobok

NETKY.SK • 4 November 2012, 19:56 • 2 min
Neskoršie uvedenie iPad Mini na ruský trh vyhnalo cenu na trojnásobok

Neskoršie uvedenie iPad Mini na ruský trh vyhnalo cenu na trojnásobok - Zaujímavosti Predajcovia na ruskom sivom trhu využili fakt, že americká spoločnosť Apple sa rozhodla začať predávať svoj tablet iPad Mini v krajine v neskoršom období a zvýšili cenu v

slovakia

left justify in out

img

Predajcovia na ruskom "sivom trhu" využili fakt, že americká spoločnosť Apple sa rozhodla začať predávať svoj tablet iPad Mini v krajine v neskoršom období a zvýšili cenu výrobku na trojnásobok.
      Apple uviedla nový tablet na trh tento týždeň v 34 krajinách sveta, no v prípade Ruska ho chce uviesť neskôr. Vákuum sa rozhodli vyplniť internetoví maloobchodní predajcovia, ruskí zákazníci však musia počítať s tým, že cena tabletu bude podstatne vyššia.
      Nové produkty sa na ruskom sivom trhu objavujú obyčajne do niekoľkých hodín po oficiálnom začiatku predaja produktu. Viaceré online obchody prisľúbili v piatok (2.11.) ruským záujemcom, že nový produkt Apple im dodajú tento víkend a niektoré boli ochotné urýchliť dodávku tak, aby ju zákazníci dostali do pár hodín po začatí piatkového predaja.
      Záujemcovia si však výrazne priplatia. Zatiaľ, čo základná cena iPad Mini v USA je 329 USD (256,03 eura), v Rusku môžu zákazníci počítať približne s 950 USD.

Zdroj: TASR/RIA Novosti



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona