Neschopný génius: Má IQ 192, ale je nezamestnaný!

NETKY.SK • 4 December 2014, 08:53 • 2 min
Neschopný génius: Má IQ 192, ale je nezamestnaný!

LOS ANGELES – Má vyššie IQ ako Stephen Hawking, no aj napriek tomu si nevie nájsť prácu. Bojuje so závislosťou a denne berie kopu tabletiek.

slovakia

left justify in out

Rick Rosner má IQ 192 a je údajne štvrtým najinteligentnejším človekom na svete. Jeho životný príbeh je však veľmi odlišný od toho, čo by ste si predstavili. Pracoval ako striptér, čašník, vyhadzovač a nahý model. V roku 2000 sa zúčastnil americkej verzie súťaže Milionár, ktorú neúspešne zažaloval za podvodnú otázku.

 

Už dvadsať rokov žije v Los Angeles, kde pracoval aj ako scenárista pre známeho Jimmyho Kimmela. Momentálne je nezamestnaný a všetok svoj čas venuje písaniu knihy Génius – hlupák. Okrem toho ho zamestnávajú aj jeho denné rutiny.

 

Denne skonzumuje 38 tabletiek, mixuje aspirín s kávou a päťkrát denne chodí do posilňovne. Svoj denný rituál by nevymenil za nič na svete.

 

Rosner je príkladom toho, že ľudia s vyššou inteligenciou majú častokrát problémy zaradiť sa do spoločnosti a častokrát je najväčším problémom ich osobnosť a ego.

 

 

Rosner je údajne štvrtý najinteligentnejší človek na svete. Na treťom mieste je s IQ 210 Kim Ung-Yong, ktorý ako tínedžer pracoval v NASA a ako dvojročný vedel plynulo štyri jazyky. Druhý je Christopher Hirata s IQ 225, ktorý ako 16-ročný pracoval v NASA. S IQ 230 je Terrence Tao nainteligentnejším človekom na svete. Vo veku 24 rokov sa stal najmladším profesorom na UCLA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies