Nepríjemné zranenie Marca Staala: Puk ho zasiahol do oka

NETKY.SK • 6 Marec 2013, 13:43 • 2 min
Nepríjemné zranenie Marca Staala: Puk ho zasiahol do oka

NEW YORK - Radosť z víťazstva nad Philadelphiou (4:2) prekryli u hokejistov NY Rangers obavy nad zdravotným stavom ich kľúčového obrancu. Dvadsaťšesťročný Marc Staal nedohral utorkový duel NHL po tom, čo ho v šiestej minúte tretej tretiny zasiahol do oblasti pravého oka puk po tečovanej strele Kimma Timonena.

slovakia

left justify in out

Domáci zadák sa po zásahu okamžite zrútil k ľadu, kde sa zvíjal v bolestiach, pričom z tváre mu tiekla krv. Do kabíny zamieril po svojich, no do hry sa už nevrátil. "Bolo to strašidelné. Muselo ho to veľmi bolieť. Bolo pre nás ťažké sa ďalej koncentrovať na hru," komentoval nešťastný moment pre ESPN brankár "jazdcov" Henrik Lundqvist. Podrobnejšie informácie o zdravotnom stave Staala zatiaľ nie sú známe.

Marc Staal, jeden zo známeho hokejového kvarteta bratov Staalovcov, je v aktuálnom ročníku s 11 bodmi (2+9) najproduktívnejším a s 24:27 jedným z najviac vyťažovaných obrancov Rangers. V predošlej sezóne vynechal po otrase mozgu 36 stretnutí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies