Nepríjemná dovolenka pre českých turistov: Ženu na bicykli znásilnil, dve deti sa zranili pri nehode na lodi!

NETKY.SK • 10 Júl 2014, 09:11 • 2 min
Nepríjemná dovolenka pre českých turistov: Ženu na bicykli znásilnil, dve deti sa zranili pri nehode na lodi!

ZÁHREB - Českí turisti zažili v stredu nepríjemný deň. Dve české deti utrpeli v stredu večer v Chorvátsku zranenia po tom, čo sa pri ostrove Hvar zrazili dve lode. Neďaleko mesta Zadar znásilnil muž českú turistku, ktorá sa vydala na výlet na bicykli.

slovakia

left justify in out

Do nemocnice v Splite dopravil zranené deti vrtuľník, napísal dnes český spravodajský web Novinky.cz. Obe zranené deti sú dievčatá. Jedna z nich podstúpila v Splite operáciu hlavy, druhá je s mnohopočetnými poraneniami na jednotke intenzívnej starostlivosti. Z neoficiálnych zdrojov vyplýva, že jednu z lodí kormidloval Čech, ktorý mal dievčatá na palube. Za kormidlom druhého plavidla stál Rakúšan.

 

Pri Zadare znásilnil Češku na bicykli

 

Ďalší incident sa stal neďaleko chorvátskeho pobrežného mesta Zadar - podľa webovej stránky 24sata.hr tam znásilnili Češku.

 

Turistku znásilnili po tom, čo sa z kempu v Biograde asi 15 kilometrov južne od Zadaru vybrala na bicykli k Vranskému jazeru. Žene sa potom podarilo ujsť a privolať políciu, ktorá násilníka zadržala.

 

Muž má podľa 24sata.hr kriminálnu minulosť a dvojročný podmienečný trest za nedovolené ozbrojovanie. Čoskoro sa má podstaviť pred súd pre obvinenie z podpaľačstva.

 

Chorvátsko patrí k najobľúbenejším turistickým cieľom dovolenkujúcich českých občanov. Dovolenku tam každý rok trávi vyše 600.000 Čechov, informovali Novinky.cz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies