Nepozornosť pri prechádzaní: Dvaja chlapci ležia v nemocnici

NETKY.SK • 2 Máj 2013, 12:41 • 2 min
Nepozornosť pri prechádzaní: Dvaja chlapci ležia v nemocnici

LEVICE – Polícia prešetruje dve dopravné nehody, ktoré sa dnes dopoludnia stali v okrese Levice. V oboch prípadoch boli obeťami zrážok s autom deti.

slovakia

left justify in out

K prvej nehode došlo krátko po pol ôsmej ráno v Želiezovciach, kde 11-ročný chlapec schádzal z chodníka pre cyklistov na cestu. "Vošiel do jazdnej dráhy nákladnému autu. Po náraze cyklista spadol na vozovku. S ťažkými zraneniami bol prevezený do levickej nemocnice," informovala nitrianska krajská policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

Asi o hodinu a pol neskôr sa stala dopravná nehoda v Leviciach, kde 15-ročný chlapec prechádzal cez cestu mimo vyznačený priechod pre chodcov. "Študent pravdepodobne prichádzajúce osobné auto nepočul, pretože mal na ušiach slúchadlá. Mladík so zraneniami skončil v nemocnici v Leviciach. Presnú príčinu, ako aj mieru zavinenia týchto dopravných nehôd prešetrujú dopravní policajti," doplnila Bruchterová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona