Nepozornosť ho stála slobodu: Polícia chytila drogového dílera za neuveriteľných okolností

NETKY.SK • 27 December 2017, 15:30 • 2 min
Nepozornosť ho stála slobodu: Polícia chytila drogového dílera za neuveriteľných okolností

Muž, ktorý mal pri sebe tisíc cigariet z marihuany sa omylom sám vydal polícii.

slovakia

left justify in out

Možno to nevie každý, no súčasťou Kodane je aj autonómne mesto s názvom Christiánia. Nachádza sa v centre metropoly a je považované za miesto plné slobody a umenia, ale aj drog. Dánsko s problematikou nepovoleného predaja omamných látok v tejto oblasti už roky bojuje. Pred niekoľkými dňami sa tu však odohrala scéna, ktorej neverili ani samotní policajti.

 

Zo spomínaných dôvodov sa v oblasti často pohybujú policajné hliadky. Jedna z nich stála aj na ulici v rade ďalších automobilov. Sedeli v nej dvaja nič netušiaci príslušníci polície, keď si k nim do auta zrazu prisadol istý muž v domnienke, že našiel voľný taxík. Za normálnych okolností by sa na takejto situácii mohli len pobaviť no ukázalo sa, že „pasažier“ mal pri sebe tisíc jointov. Polícia ho teda okamžite zatkla.

 

Nie je jasné, ako si díler mohol pomýliť taxislužbu s policajným autom, no rozhodne to zjednodušil miestnym mužom zákona, ktorí deň pred týmto bizarným incidentom zadržali aj 3,5 kilogramu hašiša a 4 zbrane. Koncoročné odmeny ich zrejme neminú.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies