Neporazená Chochlíková zhodnotila svoje ďalšie víťazstvo v Oktagone

NETKY.SK • 11 Apríl 2022, 15:34 • 2 min
Neporazená Chochlíková zhodnotila svoje ďalšie víťazstvo v Oktagone

OSTRAVA – Turnaj Oktagon 32 v Ostravar Aréne priniesol aj lahôdku v podobe zápasu slovenskej bojovníčky Moniky Chochlíkovej, ktorá si zmerala sily s Peruánkou Alessandrou Pajuelo. Zástupkyňa Victory Gym Trenčín v súboji potvrdila svoje kvality a vo svojom treťom MMA zápase zaznamenala tretie víťazstvo.

slovakia

left justify in out

Majsterka sveta a Európy v thajskom boxe a K-1 nemá v týchto športoch konkurenciu, a tak sa pred časom rozhodla vstúpiť do sféry MMA a podpísala zmluvu s organizáciou Oktagon MMA. Po víťazstvách nad Viktóriou Bulínovou a Giuliou Chinello sa jej do cesty postavila exotická súperka, ktorá podala sústredený výkon, naša bojovníčka jej však počas troch kôl znepríjemňovala život tvrdými low-kickmi. Pajuelo sa viackrát snažila presunúť dianie na zem, Chochlíková sa však nenechala vyviesť z rovnováhy a rozhodcovia jej pripísali víťazstvo v pomere 3:0.

 

 

„Bol to náročný zápas. Ako sme avizovali, že pôjdeme do neznámych vôd, pretože o súperke sa naozaj nedalo skoro nič dohľadať, tak to aj bolo. Ukázalo sa, že má výborný wrestling a dobre najeté leglocky, čo sa u žien často nevidí. Podľa môjho tímu sme vyhrali prvé a posledné kolo jasne. Druhé bolo vyrovnané skrz jej nástupy na leglocky. Priznám sa, hneď po zápase som nebola úplne spokojná s mojím výkonom, spravila som tam pár chýb, ktoré som na tréningu nerobila,“ zhodnotila svoj výkon na facebookovej stránke.

 

 

Chochlíková ocenila aj náročnosť duelu, ktorý mohli diváci sledovať zdarma na youtubovom kanáli organizácie.

 

„Som veľmi rada, že som absolvovala takýto ťažký zápas, dostala som sa do krízových situácií, kde mi hrozilo poškodenie mojich kolienok, vedela som si zachovať chladnú hlavu a ubrániť to. Zápasili sme na zemi aj v postoji a myslím, že to bol celkom atraktívny a pozerateľný zápas. V skratke, takýto zápas mi dal 100x viac, ako keby trval minútu.“

 

 

Oktagon 32: Víťazstvo Chochlíkovej, Kozma s ďalšou obhajobou

 

Rodáčku z Trenčína môžeme v rámci domácej bojovej scény sledovať aj v postojárskej organizácii PML, kde patrí medzi hlavné atrakcie. Na konte má januárové víťazstvo nad Švajčiarkou Aline Seiberth v hlavnom ťaháku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies