Nepodarená svadba: Ženícha nezosobášili, pretože bol opitý a obvinili ho z výtržníctva

NETKY.SK • 3 Apríl 2014, 13:37 • 2 min
Nepodarená svadba: Ženícha nezosobášili, pretože bol opitý a obvinili ho z výtržníctva

SYDNEY - Ženích sa dnes postavil pred miestny súd v južnej Austrálii po tom, čo ho zatkli na jeho vlastnej svadbe, keď duchovný v kostole odmietol vykonať sobášny obrad. Informovali o tom austrálske médiá a tlačová agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Políciu zavolali do kostola austrálskej Zjednotenej cirkvi v okrajovej štvrti mesta Adelaide vo februári, keď ženícha rozhnevalo, že duchovný ho odmietol zosobášiť s tvrdením, že muž je príliš opitý. 

 

Jacob Frances Brookes (40), hudobník, bol obvinený z výtržníctva a z kladenia odporu pri zatýkaní, ako napísali noviny Adelaide Advertiser. Brookes odmietol, že sa dopustil trestného činu, ktorý viedol k jeho zatknutiu.

 

Po krátkom vypočutí na súde povedal muž novinárom, že noc pred svadbou mal s kamarátmi rozlúčku so slobodou, ale odmietol tvrdenie, že bol príliš opitý na to, aby mohol absolvovať sobáš. Muž trval na tom, že vypil iba dve pivá a dva poháriky whisky. "Z toho sa človek neopije," uviedol novinárom.

 

Hudobník podľa svojich slov stále dúfa, že získa naspäť srdce svojej vyvolenej. "Chýba mi každou bunkou tela... vždy bude v mojom srdci."

 

Noviny Adelaide Advertiser napísali, že nevesta už nebola taká nadšená a vyhlásila, že zo svadby s Brookesom zišlo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona