Neplnoletý Košičan okradol opitého muža, ďalší sa ulakomili na naftu

NETKY.SK • 10 August 2015, 11:15 • 2 min
Neplnoletý Košičan okradol opitého muža, ďalší sa ulakomili na naftu

BRATISLAVA/KOŠICE - Policajti odhalili zlodeja, ktorý ešte v júni okradol na lavičke v dobšinskom parku podnapitého muža. Páchateľom je iba štrnásťročný miestny chlapec.

slovakia

left justify in out

Tínedžer 52-ročnému mužovi , ktorý sedel na lavičke, zobral z vrecka nohavíc peňaženku s 20 eurami a dokladmi. Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, chlapca obvinili z krádeže, ako mladistvému mu hrozí až rok za mrežami.


Z krádeže a poškodzovania cudzej veci obvinili zase dvoch Košičanov (27, 33). V obci Mníšek nad Hnilcom v Gelnickom okrese chceli ukradnúť naftu zo zaparkovanej nákladnej Scanie. Páchatelia prerezali hadicu k nádrži a na nej vytvorili otvor. Nafta však z hadice striekala na všetky strany a rozliala sa. Zlodejov pri čine prichytil majiteľ vozidla. Krádežou nafty a poškodením nádrže spôsobili škodu za takmer 2 200 eur. Keďže v predchádzajúcich 24 mesiacoch už boli za krádež odsúdení, tentokrát im hrozí trest až na tri roky.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona