Nepískajte na van Persieho, žiada Wenger pred zápasom s ManUtd

NETKY.SK • 25 Apríl 2013, 12:06 • 2 min
Nepískajte na van Persieho, žiada Wenger pred zápasom s ManUtd

LONDÝN - Sympatický športový odkaz poslal pred nedeľňajším ligovým súbojom s Manchestrom United svojim fanúšikom tréner Arsenalu Londýn Arsene Wenger. Francúzsky odborník vyzval, aby domáci fanúšikovia na štadióne Emirates nevypískali kanoniera Robina van Persieho, ktorý v lete prišiel do tímu čerstvého anglického majstra práve od londýnskych kanonierov.

slovakia

left justify in out

Manchester United, ktorý získal minulý víkend jubilejný rekordný 20. anglický titul, kúpil van Persieho za 24 miliónov libier. "Rešpektujeme všetkých hráčov, ktorí za nás hrali taký dlhý čas, pohostíme ich pred aj po zápase," povedal Wenger pre agentúra dpa. "A vôbec nezáleží na tom, či majstrom je alebo nie je, vždy to bude rovnaké. To, čo si želám je, aby sme odohrali dobrý zápas a zdolali súpera bez ohľadu na to, že už je majstrom."

United môžu prekonať rekord Chelsea Londýn, ktorá získala maximálny počet 95 bodov, avšak zverenci Alexa Fergusona by museli zvíťaziť vo všetkých štyroch zostávajúcich zápasoch tejto sezóny. Lenže Arsenal potrebuje ešte viac body, pretože účasť v Lige majstrov 2013/2014 ešte stále nemá istú.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies