Béla
Bugár
3.1%

Zuzana
Čapútová
40.6%

Eduard
Chmelár
2.8%

Štefan
Harabin
14.4%

Marian
Kotleba
10.4%

Milan
Krajniak
2.8%

František
Mikloško
5.7%

Róbert
Švec
0.3%

Bohumila
Tauchmannová
0.2%

Juraj
Zábojník
0.3%

Maroš
Šefčovič
18.7%

Ivan
Zuzula
0.2%

Martin
Daňo
0.5%
Odosielam na server ...

Vedeli ste, že na stránke Netky.sk existuje možnosť zobrazovať iba pozitívne správy? Ak nemáte chuť čítať o násilí, ľudskom nešťastí či katastrofách, zapnite si Filter pozitívnych správ a dozviete sa všetko pozitívne, čo sa okolo nás deje.

OK, rozumiem
21. mar. 2019Blahoslav
BratislavaBratislava 12°
Biblia
TV program
Moje Netky
Ilustračné foto
Ilustračné foto
01.03.2019 07:00 Gurmán
Nepečený banánovo-karamelový koláč
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
loader
ZOBRAZIŤ VIAC
01.03.2019 07:00 Gurmán

Nepečený banánovo-karamelový koláč



BRATISLAVA - Tento dezert určite patrí k tým, ktoré nekompromisne zmniznú v priebehu pár minút.


Suroviny:

200 g maslové sušienky, 80 g maslo, 1 konzerva karamelizované kondenzované mlieko, 4 ks zrelý banán, 500 ml smotana na šľahanie, biela a horká čokoláda na ozdobu

 

Postup:

Sušienky rozdrvíme na prach mažiarom, valčekom alebo v mixéri. V miske potom zmiešame sušienky s rozpusteným maslom. Cestom vystelieme dno i boky koláčovej formy a uložíme ju do chladničky. Na stuhnutý korpus nanesieme karamelizované salko. 3 banány nakrájame na kolieska a rovnomerne poukladáme na karamel. Opäť uložíme do chladničky, kým si vyšľaháme smotanu. Na povrch koláča potom navrstvíme šľahačku a dozdobíme kolieskami banánu a strúhanou čokoládou.

 

Prajeme dobrú chuť!



reklama


Zdroj: netky KŠ

Foto:  internet



Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk

Diskusia

Komentáre


Na tento článok reagovalo
užívatelia: 0 komentáre: 0

loader
loader
Kliknutím zavriete
Obrázok