Neopustil som Slipknot, tvrdí Joey Jordison

NETKY.SK • 2 Január 2014, 14:32 • 2 min
Neopustil som Slipknot, tvrdí Joey Jordison

LONDÝN - Tridsaťosemročný bubeník tiež prezradil, že ho správy o odchode z kapely šokovali.

slovakia

left justify in out

Americký hudobník Joey Jordison poprel nedávne správy, podľa ktorých ukončil spoluprácu s kapelou Slipknot. Tridsaťosemročný bubeník v rozhovore pre britský magazín Metal Hammer uviedol, že kapelu neopustil. "Pre mojich fanúšikov, priateľov a spoločníkov. Rád by som nový rok začal nedávnymi zvesťami a špekuláciami ohľadne môjho odchodu zo Slipknot. Chcel by som vysvetliť, že som Slipknot neopustil. Táto kapela je mojím životom ostatných 18 rokov a nikdy som ju neopustil, ani mojich fanúšikov. Tie novinky ma šokovali takisto ako vás. Chcel by som vám toho povedať veľa, ale musím o ďalších detailoch zatiaľ mlčať. Rád by som vám všetkým poďakoval za vašu neoblomnú lásku a podporu a želám vám veľa šťastia a zdravia v novom roku," vyhlásil.

O odchode Jordisona informovali Slipknot v decembri prostredníctvom oficiálnej webovej stránky skupiny. "S veľkou bolesťou, ale s tichým rešpektom oznamujeme, že Joey Jordison z osobných dôvodov opustil Slipknot. Želáme mu do budúcnosti, nech už bude akákoľvek, len to najlepšie. Chápeme, že mnohí z vás budú chcieť vedieť ako a prečo sa to stalo a my spravíme všetko pre to, aby sme tieto otázky v blízkej budúcnosti zodpovedali," napísali, pričom správu neskôr potvrdil aj spevák formácie Corey Taylor. 

Slipknot debutovali na scéne v roku 1999 eponymným albumom. Nasledovali štúdiovky Iowa (2001), Vol. 3: (The Subliminal Verses) (2004) a All Hope Is Gone (2008), pričom posledná spomínaná sa dostala na prvú priečku amerického albumového rebríčka Billboard 200 a ovládla aj rebríčky na Novom Zélande, v Austrálii, Kanade, Fínsku, Švédsku a Švajčiarsku. Kapela si vyslúžila sedem nominácií na hudobné ceny Grammy, z ktorých jednu v roku 2006 premenila na víťazstvo, keď ju v kategórii Najlepší metalový výkon ocenili za skladbu Before I Forget. V roku 2010 členmi formácie otriasla smrť basgitaristu Paula Graya, ktorý zomrel po neúmyselnom predávkovaní sa liekmi proti bolesti. 

Informácie pochádzajú z webstránky www.nme.com a z archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona