Neopatrná jazda mladého vodiča: Dievča utrpelo zlomeniny, Patrik (†19) neprežil

NETKY.SK • 21 Október 2013, 11:52 • 2 min
Neopatrná jazda mladého vodiča: Dievča utrpelo zlomeniny, Patrik (†19) neprežil

BRATISLAVA/SENICA - Iba 19-ročný mladík prišiel o život pri nehode, ktorá sa stala v nedeľu v noci na ceste medzi Hlbokým a Senicou.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný vodič Felicie nezvládol zákrutu, narazil do stromu a auto sa prevrátilo na strechu. Ako agentúru SITA informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, Seničan Patrik zomrel na mieste, jeho o tri roky staršia sestra Laura utrpela zlomeniny a poranenia, liečiť sa bude minimálne dva mesiace. Vodič auta vyviazol bez zranení, alkohol mu nezistili. Príčiny a okolnosti nehody polícia vyšetruje, v prípade je už začaté trestné stíhanie pre usmrtenie.

Za deväť mesiacov tohto roka vodiči od 18 do 29 rokov spôsobili v Trnavskom kraji 259 nehôd z celkového počtu 899. Polícia znovu apeluje na vodičov, aby nepreceňovali svoje schopnosti. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies