Neobyčajné ženy

NETKY.SK • 24 Február 2016, 21:43 • 2 min
Neobyčajné ženy

BRATISLAVA - Príroda si niekedy robí čo chce, inak si nedokážeme vysvetliť, ako je možné, že sa narodí žena, ktorá je o niečo málo vyššia ako plastová fľaša a na druhej strane potom žena, ktorá meria cez dva metre. Alebo, že existuje žena, ktorej zadok má obvod 2,5 metra.

slovakia

left justify in out

Najväčší zadok

Najväčším zadkom sveta sa pýši Mikel Ruffinelli z Kalifornie. Mnohí ľudia len ťažko veria, že jej boky sú prírodné, no je to skutočne tak. Mikel váži 190 kg a jej zadok meria v obvode 2,4 metra. Na svoje telo je pyšná a povedala, že nikdy nebude držať diétu.

obrazok

Najvyššia žena

Najvyššia žena na svete je oficiálne Erika Ervin, ktorá sa tiež prezýva Amazon Eve. Meria viac ako 207 cm a vďaka svojej výške sa objavila aj v seriáli American Horror Story.

obrazok

Upíria žena

Upíria žena je prezývka pre Máriu Jose Cristernu z Mexika, ktorá si prechádzala peklom zvaným domáce násilie. Vzoprela sa proti nemu zmenou seba samej. Nechala si urobiť desiatky piercingov, do čela si nechala zabudovať implantáty, ktoré vyzerajú ako rohy a dala sa výrazne potetovať. Možno vás prekvapí, že je právnička a dnes pomáha ženám, ktoré sa stali obeťami domáceho násilia.

obrazok

Najsilnejšia žena

Najsilnejšou ženou sveta je poľská rodáčka Aneta Florczyk, ktorá je náležite hrdá na to, že už niekoľkokrát bola označená ako najsilnejšia žena na svete. Stálo ju to ale roky driny a intenzívnej fyzickej a psychickej prípravy. Človek by neveril, že pôvodne bola krasokorčuliarka.

obrazok

Najväčšie prsia

Najväčšími prírodnými prsiami na svete sa pýši Annie Hawkins z Ameriky. Hrudník sa jej podľa jej slov začal vyvíjať už v deviatich rokoch a podprsenku musela nosiť už v tretej triede. V súčastnosti nosí podprsenku veľkosti 52I. Obvod hrudníka má 109,22 cm a samotný obvod neuveriteľných 177,8 cm.

obrazok

Najpotetovanejšia žena
Julii Gnus sa život zmenil od základu v 35 rokoch. Vtedy sa u nej prejavila vzácna kožná choroba, vďaka ktorej sa jej pri pobyte na slnku robia na koži obrovské pľuzgiere, ktoré potom následne zjazvia väčšinu jej pokožky. Rozhodla sa, že super spôsob je zakryť postihnutú kožu tetovaním. Dnes má pokrytých 95 % tela farebnými maľovkami.

obrazok

Najužší pás

Najužším pásom na svete sa môže pochváliť Cathie Jung. Osieho pásu nedocielila žiadnym cvičením, ale každodenným sťahovaním do korzetu. V korzete často aj spí, napriek tomu, že ide o veľmi nebezpečnú záležitosť.

obrazok

Najostrejšie zuby

Najostrejšie zuby na svete nájdete u žien, ktoré patria k indonézskemu kmeňu Mentawai. Zuby majú ostré ako dýka a prečo? Pretože sú známkou krásy. Akonáhle dievčatá dosiahnu dospelosť, podstupujú rozsiahle stomatologické zákroky, tak dlho, kým ich zuby nie sú ostré ako britvy.

obrazok

Najmenšia žena

Najmenšou ženou sveta je oficiálne rodáčka z Indie Jyoti Amge. Meria iba 62,8 cm a váži 5,5 kg. Nie je o moc vyššia ako dvojlitrová plastová fľaša. Jyoti trpí achondropláziou, čo je vrodená porucha kostry, ktorá sa prejavuje práve malým vzrastom.

obrazok

Najdlhšie vlasy
Najdlhšie vlasy na svete má päťdesiatročná Asha Mandela. Má ich dlhé neuveriteľných 5,9 metrov a vážia takmer 18 kilogramov, a to už je poriadna váha. Asha musí vlasy nosiť v špeciálnom vaku.

obrazok

Najumelejší výzor

Ukrajinská modelka Valeria Lukyanov sa zahľadela do bábiky Barbie natoľko, že sa rozhodla ňou stať. Venuje tomu celý svoj dospelý život. Prešla nespočetnými plastickými operáciami, len aby pripomínala túto hračku. Celému svetu však tvrdí, že sa takto narodila a okrem pŕs je všetko prírodné.

obrazok


 

 


 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies