Neobvyklá majstrovská fotka hráčov Zenitu Petrohrad

NETKY.SK • 31 Máj 2015, 18:00 • 2 min
Neobvyklá majstrovská fotka hráčov Zenitu Petrohrad

PETROHRAD – Futbalové kluby majú nespočetne veľa tímových fotiek, ale Zenit Petrohrad je asi jediný na svete s takýmto unikátnym exemplárom.

slovakia

left justify in out

Čerstvý majster Ruska má za sebou veľmi úspešnú sezónu, keď v lige nemal vážnejšiu konkurenciu a v Európskej lige vypadol až vo štvrťfinále s neskorším celkovým víťazom FC Seviilou.

Po sezóne prišli zaslúžené oslavy, ktoré tréner Villas-Boas a jeho zverenci poňali trochu nezvyčajne. Celý tím sa totiž obliekol do tradičných ruských odevov a nechali sa zvečniť na vydarenej fotografii.

 



Fotografiu na svojom Instagrame zverejnil Javi Garcia, na ktorej je spolu so svojimi spoluhráčmi elegantne vyobliekaný aj Aršavin či Villas-Boas.

Hráči Zenitu Petrohrad vyhrali celkove už štvrtý majstrovský titul Ruska, keď ich tréner Villas-Boas doviedol pri svojej prvej celej sezóne v klube.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies