NEO môže profitovať na regulácii ICO v Číne

NETKY.SK • 5 September 2017, 19:31 • 2 min
NEO môže profitovať na regulácii ICO v Číne

PEKING – NEO, nazývané aj ako "čínske Ethereum", by mohlo dlhodobo profitovať zo zákazu ICO metód získavania finančných prostriedkov. Po oznámení tejto správy regulačnými orgánmi Číny zaznamenal trh s kryptomenami masívne poklesy.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Čína zakázala ICO


Nariadenie čínskych regulačných orgánov o ICO vyplýva z verejného hnevu nad veľkým počtom pyramídových schém v krajine. Zákaz sa vzťahuje na rôzne aktivity získavania finančných prostriedkov v Číne vrátane metód ICO. Práve tento krok by však mohol pomôcť digitálnej mene NEO, keďže regulovaný ICO trh poskytne oveľa väčšiu dôveru investorom.

 

img

 

Optimistická budúcnosť pre NEO?

Vzhľadom na to, že kryptomena NEO vznikla v Číne a dodržiava regulačné nariadenia, by sa táto mena mohla spájať s kvalitou a funkčnosťou. Prvý verejný blockchain v Číne by sa mohol stať najdôležitejšou digitálnou platformou v krajine.

Tento názor zdieľa niekoľko odborníkov, ktorí sa domnievajú, že sú nevyhnutné určité pravidlá, ktoré však na počiatku spôsobia pokles všetkých aktív založených na blockchaine. Konečným výsledkom by však mohol byť silnejší a udržateľnejší trh. Na druhú stranu, tento krok upevní dôveru investorov a v konečnom dôsledku povedie k lepšie organizovaným a transparentnejším projektom.

 

img

 

Je zrejmé, že ICO budú čoskoro potrebovať viac ako len skvelý marketing, v prvom rade budú musieť byť prospešné a užitočné pre ľudí, ktorí sa rozhodnú do nich investovať svoje peniaze.

 

Náš tip: Ako sme už písali vo včerajšom článku, digitálna mena NEO by mala dlhodobo získať na danej situácii. V čase písania tohto článku (05.09.2017 18:15) sa cena NEO vyšplhala už na 22,27 USD, čo je od včera nárast o 23,31% a tento trend by mal v nasledujúcich dňoch pokračovať.

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies