Nemyslím si, že najviac ideových rozporov máme s KDH

NETKY.SK • 21 Január 2011, 08:49 • 2 min
Nemyslím si, že najviac ideových rozporov máme s KDH

Nemyslím si, že najviac ideových rozporov máme s KDH

slovakia

left justify in out

img

Predseda parlamentu a súčasne líder SaS Richard Sulík odmieta informácie o tom, že medzi SaS a KDH je najviac názorových rozdielov. "Vôbec si nemyslím, že máme najviac ideových rozporov s KDH. Vždy nájdeme niektoré body, zákony, kde sa práve s nimi zhodneme. Napríklad zákon o strelných zbraniach, kde KDH a my sme na jednej lodi," vyhlásil Sulík na dnešnej tlačovej konferencii SaS v Bratislave.
Pripustil, že keď sa SaS a KDH rozprávajú napríklad o dekriminalizácii marihuany, rozdiely medzi stranami sú. "Je to od prípadu k prípadu iné a určite by som nepovedal, že máme nejaké rozdiely práve s nimi," zdôraznil líder liberálov, ktorý je presvedčený, že koalícia je postavená na dobrých základoch a spolupracuje dobre.
Zároveň tvrdí, že ak budú všetci partneri dodržiavať programové vyhlásenie vlády, tak ideové rozpory sú nepodstatné. "Sú rozdiely vo videní sveta medzi každou stranou. Práve preto sme vytvorili programové vyhlásenie vlády, aby sme urobili čiaru, z ktorej vychádzame. A pokiaľ budeme všetci dodržiavať programové vyhlásenie vlády, tak tie rozpory sú viac-menej nepodstatné," dodal.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies