Nemocnica v Žiline robí personálny audit

NETKY.SK • 6 Apríl 2016, 10:09 • 2 min
Nemocnica v Žiline robí personálny audit

BRATISLAVA - Fakultná nemocnica s poliklinikou v Žiline prechádza personálnym auditom.

slovakia

left justify in out

"Na základe jeho výsledkov budeme vedieť, koľko sestier a pôrodných asistentiek a zdravotných asistentov potrebujeme ešte doplniť," uviedol riaditeľ nemocnice Ivan Mačuga.

 

Do žilinskej nemocnice sa k 1. aprílu vrátilo 133 zo 175 sestier a pôrodných asistentiek, ktoré dali výpoveď ku koncu januára. "Oddelenia v nemocnici fungujú v štandardnom režime," dodal Mačuga. K 31. marcu pracovalo v žilinskej fakultnej nemocnici 541 zdravotných sestier a pôrodných asistentiek a 60 zdravotných asistentov.

 

Pre výpovede sestier nemocnica koncom januára uvažovala o zatvorení lôžkovej časti Oddelenia anestéziológie a intenzívnej medicíny, napokon sa jej podarilo situáciu stabilizovať. Vypomohli jej sestry z okolitých nemocníc a miestne sestry pracovali nadčas. Začiatkom februára v nemocnici obnovili aj plánované operácie.

 

Predmetom činnosti FNsP Žilina je poskytovanie ambulantnej a ústavno-preventívnej starostlivosti, je to fakultná nemocnica s poliklinikou nadregionálneho významu vo svojom spádovom území. Nemocnica pôsobí ako štátna príspevková organizácia so samostatnou právnou subjektivitou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona