Nemocnica dostala 38 detských postelí zo Švajčiarska

NETKY.SK • 29 September 2010, 12:00 • 2 min
Nemocnica dostala 38 detských postelí zo Švajčiarska

Nemocnica dostala 38 detských postelí zo Švajčiarska

slovakia

left justify in out

img

Rád Maltézskych rytierov venoval 38 kusov detských postelí pre Nemocnicu s poliklinikou v Dunajskej Strede. Informoval o tom riaditeľ nemocnice Zoltán Horváth.
"Bola to už tretia dodávka zo Švajčiarska. Kontakt pred niekoľkými rokmi zabezpečil bývalý veľvyslanec Slovenskej republiky vo Švajčiarsku István Sill. Tentoraz prišli detské postele, ktoré sú vo vynikajúcom stave, budú na obnovu posteľového fondu nášho detského oddelenia, ktoré plánujeme v týchto dňoch rekonštruovať. Nemocničné lôžka, ktoré nebudeme potrebovať, poskytneme galantskej nemocnici, prípadne inému detskému zariadeniu. Pri každej dodávke dostávame aj spotrebný materiál, ktorý sa používa v bežnej prevádzke nemocnice," uviedol Horváth s tým, že v marci dostali aj hydraulické postele s matracmi a nočnými stolíkmi.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies