Nemecký útočník Pizarro verí, že nastúpi proti Leverkusenu

NETKY.SK • 5 Október 2016, 18:17 • 2 min
Nemecký útočník Pizarro verí, že nastúpi proti Leverkusenu

BERLÍN - Útočník nemeckého futbalového klubu Werderu Brémy Claudio Pizarro sa teší na návrat po zranení a verí, že na ihrisko naskočí v prvom zápase bundesligy po reprezentačnej prestávke.

slovakia

left justify in out

"Verím, že proti Bayeru Leverkusen si už konečne zahrám," povedal tridsaťosemročný kanonier z Peru, ktorý od leta laboroval so zraneným lýtkom. Pizarro však stále trénuje len individuálne a tak je otázne, či stihne duel, ktorý je na programe 15. októbra. "Niektoré dni sú dobré, iné nie až tak. Nie je to také jednoduché, pravdepodobne to ide od chrbta," pokračoval najlepší strelec Werderu z uplynulej sezóny so 14 gólmi.

 

Zdravotné problémy má aj brankár Jaroslav Drobný, ktorý pre ne nenastúpi na najbližšie kvalifikačné zápasy Česka proti Nemecku a Azerbajdžanu. "Náš klubový lekár sa pozrie na jeho ruku, no v piatok absolvuje ďalšie testy. Až potom uvidíme, ako dlho bude pauzovať," pre agentúru dpa to povedal športový riaditeľ Brém Frank Baumann.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies