Nemecký tenista Haas ešte nechce ukončiť športovú karieru

NETKY.SK • 19 September 2016, 15:34 • 2 min
Nemecký tenista Haas ešte nechce ukončiť športovú karieru

BRATISLAVA - Nemecký tenista Tommy Haas sa stále nevzdal myšlienky na návrat do súťažného diania.

slovakia

left justify in out

"Určite sa stále snažím zo všetkých síl o to, aby som raz mohol skončiť podľa vlastných predstáv," uviedol na instagrame niekdajší druhý muž svetového rebríčka o svojom boji so zdravotnými limitmi. Tridsaťosemročný hamburský rodák Haas dosiaľ naposledy bol v akcii vlani v októbri vo Viedni.

Haas sa v júni stal novým riaditeľom marcového spoločného turnaja ATP World Tour Masters 1000 mužov a WTA Mandatory žien pod názvom BNP Paribas Open v americkom Indian Wells v Kalifornii. Z kontextu však nebolo jasné, či prevzatie funkcie zároveň znamená koniec vlastnej kariéry. Publicista Ben Rothenberg, ktorý spolupracuje s New York Times, 7. septembra na twitteri informoval, že Raymond Moore stále je šéfom exekutívy Indian Wells a jeho odstúpenie po tohtoročnej kontroverzii sa týka len obdobia konania samotného podujatia. Juhoafričan Moore sa vzdal postu po 29-ročnej zviazanosti s turnajom krátko po zverejnení jeho znevažujúcich vyjadrení na margo Tenisovej asociácie žien (WTA). Okrem iného povedal, že tenistky by mali každý večer pokľaknúť a ďakovať Bohu za Rogera Federera a Rafu Nadala, ktorí sú ťahúňmi odvetvia.

Držiteľ 15 singlových titulov z hlavnej profesionálnej úrovne Haas získal striebro v singli na OH 2000 v Sydney. Na grandslamovej scéne si štyri razy zahral v semifinále (Australian Open 1999, 2002 a 2007 a Wimbledon 2009).


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies