Nemecký pohár: Proti Kanade do bránky Slovenska Konrád

NETKY.SK • 7 November 2014, 11:36 • 2 min
Nemecký pohár: Proti Kanade do bránky Slovenska Konrád

MNÍCHOV - Na slovenskú hokejovú reprezentáciu čaká v piatok od 16.30 h tohtosezónna premiéra, na Nemeckom pohári v Mníchove nastúpia hráči s dvojkrížom na prsiach proti Kanade.

slovakia

left justify in out

Slováci sa presunuli do Bavorska vo štvrtok. Tréner Vladimír Vůjtek dá v prvom zápase proti Kanade príležitosť v bránke Branislavovi Konrádovi. Elitný útok vytvoria Martin Bakoš, Marek Viedenský a Vladimír Dravecký, v prvej obrane by mali korčuľovať Jurajovia Valach a Mikuš. Mimo zápasovej súpisky zostali zranený obranca Peter Čerešňák a útočník Michael Vandas. Kapitánom bude obranca Ivan Švarný, jeho zástupcami Marek Viedenský a Tomáš Marcinko. 

 

"S trénerom sme sa dohodli, že turnaj odštartujem v bránke ja, v sobotu bude proti Nemecku chytať zase Marek (Čiliak - pozn.). Kto odchytá posledný zápas proti Švajčiarom, bude následne na tréneroch. Je česť byť v reprezentácii a nám sem dvere otvorila aj skutočnosť, že KHL sa neprerušila. Za seba poviem, že určite na ľade odvediem všetko, čo bude v mojich silách,“ povedal podľa webu SZĽH brankár Branislav Konrád, ktorý odchytal doteraz za Slovensko 5 zápasov. 


Predpokladaná zostava SR na zápas s Kanadou: Konrád (Čiliak) - Valach, J. Mikuš, Deyl, Švarný, T. Bokroš, Kozák, Jánošík, O. Kotvan - Bakoš, Viedenský, Dravecký - J. Sýkora, Marcinko, Tománek - T. Sýkora, Cingeľ, Lapšanský - Rác, Lušňák, Dej - Bortňák 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies