Nemecký gigant si upísal ďalšiu vychádzajúcu hviezdu futbalového neba

NETKY.SK • 27 Apríl 2017, 15:00 • 2 min
Nemecký gigant si upísal ďalšiu vychádzajúcu hviezdu futbalového neba

MNÍCHOV - Nemecký gigant Bayern Mníchov ulovil ďalšiu vychádzajúcu hviezdičku futbalového neba. Úradujúci národný šampión a líder Bundesligy 2016/2017 zužitkoval opciu a natrvalo získal do kádra francúzskeho reprezentanta Kingsleyho Comana, ktorý dosiaľ v Mníchove iba hosťoval ako kmeňový hráč Juventusu Turín. Bavori o tom informovali vo štvrtok prostredníctvom svojho webu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťročný krídelník, ktorý prišiel do Bayernu v auguste 2015, má pred sebou kontrakt do 30. júna 2020. "Kingsley Coman je dôležitou súčasťou budúcnosti mužstva, preto sme sa rozhodli využiť opciu. Má veľký potenciál. Veríme, že nám počas nasledujúcich rokov pomôže," skonštatoval výkonný riaditeľ Bayernu Karl-Heinz Rummenigge. Coman nechýbal vo výbere hostiteľskej krajiny počas vlaňajších majstrovstiev Európy, Francúzi vo finále podľahli Portugalčanom 0:1 po predĺžení.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies