Nemecký futbalista Jansen ukončil kariéru, nepredĺžili mu kontrakt

NETKY.SK • 8 Júl 2015, 10:55 • 2 min
Nemecký futbalista Jansen ukončil kariéru, nepredĺžili mu kontrakt

BERLÍN - Bývalý nemecký futbalový reprezentant Marcell Jansen ukončil reprezentačnú kariéru. Dvadsaťdeväťročný ľavý obranca či stredopoliar strávil uplynulú sezónu v Hamburgu, no vedenie mu nepredĺžilo kontrakt.

slovakia

left justify in out

"Rozmýšľal som nad tým na dovolenke. Mal som veľa dobrých ponúk, no pokračovanie ďalej pre mňa už nie je možnosť," citovala ho agentúra dpa. Jansen má na konte 45 reprezentačných štartov a zúčastnil sa na MS 2006 a 2010 a EURO 2008. V rovnakom roku získal s Bayernom Mníchov ligovú trofej i Nemecký pohár.

 

V posledných rokoch ho však trápili viaceré zranenia a v uplynulej sezóne odohral za HSV iba 11 duelov. "Teraz som fit, môžem prestúpiť ako voľný hráč a mohol by som ešte zarobiť dobré peniaze, ale ja sa ich radšej vzdám. V posledných rokoch som sa citovo naviazal na HSV, ostanem žiť v Hamburgu a tento klub budem vždy milovať. Takisto aj Mönchengladbach, ale ďalší? To už nie," povedal Jansen, ktorý sa chce v budúcnosti venovať vlastným projektom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona