Nemecký Flixbus sa pripravuje expandovať do Ruska

NETKY.SK • 8 Február 2019, 19:03 • 2 min
Nemecký Flixbus sa pripravuje expandovať do Ruska

BERLÍN - Popredný nemecký poskytovateľ diaľkových autobusov Flixbus chce rozšíriť svoju ponuku do Ruska. "Nachádzame sa v úvodnej etape expanzie podnikania do Ruska. Malý tím je už v Moskve a pripravuje náš vstup na trh," povedal riaditeľ spoločnosti André Schwämmlein pre agentúru DPA.

slovakia

left justify in out

"Spočiatku sa firma sústredí na Moskvu ako hlavné centrum novej siete. Spolu s regionálnymi prepravcami by sme chceli rozvinúť ponuku komfortných autobusov s vysokou kvalitou služieb pre cestujúcich v Rusku," povedal Schwämmlein. O ponuku Flixbusu prejavilo veľký záujem mnoho ruských spoločností.

 

 

Ruský denník Kommersant informoval o úmysloch Flixbusu. Podľa neho však viacerí ruskí prepravcovia odmietli spoluprácu a varovali pred monopolizáciou trhu. Flixbus je aktívny v takmer 30 krajinách, okrem iného má siete vo Švajčiarsku, Francúzsku, v Taliansku, Dánsku, Česku a Poľsku.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona