Nemecku by v semifinále mohol chýbať Schweinsteiger, ktorý priznal problémy s členkom

NETKY.SK • 25 Jún 2012, 14:38 • 2 min
Nemecku by v semifinále mohol chýbať Schweinsteiger, ktorý priznal problémy s členkom

Nemecku by v semifinále mohol chýbať Schweinsteiger, ktorý priznal problémy s členkom - Futbal VARŠAVA - Bastian Schweinsteiger pripustil, že by mohol byť nútený ostať mimo hru vo štvrtkovom semifinále európskeho šampionátu, v ktorom Nemecko nastúpi proti

slovakia

left justify in out

imgVARŠAVA - Bastian Schweinsteiger pripustil, že by mohol byť nútený ostať mimo hru vo štvrtkovom semifinále európskeho šampionátu, v ktorom Nemecko nastúpi proti Taliansku. Dôvodom je pretrvávajúce zranenie členka.

Schweinsteiger v nedeľu v jednom rozhovore pre noviny prezradil, že jeho pravý členok sa nezahojil poriadne po tom, ako sa mu vo februári pretrhli v ňom väzy a toto zranenie mu spôsobuje problémy počas turnaja.

"Ak mám byť úprimný, tak ten členok ma znepokojuje," povedal Schweinsteiger pre Welt am Sonntag.

"Nehojí sa to tak, ako by malo. Ale teraz nie je čas na odpočinok. Dúfajme, že máme pred sebou ešte dva zápasy, ktoré budem musieť pretrpieť. Ale potom využijem čas na to, aby som sa uzdravil."

Kľúčový hráč v strede zálohy Nemecka a hráč Bayernu Mníchov, si počas tréningu bral prestávky a celkove zaostával za svojím výkonom v zápase proti Grécku.

"Pár krát som zle prihral, čo sa mi obvykle nestáva... Takéto chyby by sa nemali stávať hráčovi ako som ja," povedal Schweinsteiger.

Ak sa tréner Joachim Löw rozhodne, že ho nezaradí do semifinálovej zostavy, tak "nemá problém" s takýmto rozhodnutím, povedal na záver Schweinsteiger.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies