Nemecko vydá do Talianska troch mužov podozrivých z členstva v 'Ndranghete

NETKY.SK • 13 Marec 2018, 17:57 • 2 min
Nemecko vydá do Talianska troch mužov podozrivých z členstva v 'Ndranghete

FRANKFURT NAD MOHANOM - Nemecký súd v utorok nariadil, aby boli do Talianska vydaní traja muži podozriví z členstva v kalábrijskej zločineckej organizácii 'Ndrangheta. Informovala o tom agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Trojica, ktorej identitu úrady nezverejnili, je podozrivá z toho, že od mája 2013 viedla v nemeckej spolkovej krajine Hesensko pobočku zmienenej mafie. Ta údajne majiteľov nemeckých reštaurácii nútila, aby za nehorázne ceny nakupovali kalábrijské vína a ďalšie produkty, priblížila DPA.

 

Podozrivých mužov vo veku 30-60 rokov zadržali 9. januára. Vo väzbe mali byť podľa nariadenia súdu až do svojej extradície. Súd sa totiž obával, že by sa jej mohli vyhnúť útekom.

 

Talianske úrady hovoria v súvislosti s 'Ndranghetou aj o ďalších dvoch mužoch podozrivých z členstva v jej hesenskej pobočke. Jedného z nich majú údajne vydať do Talianska, hoci momentálne nie je vo väzbe. Ten druhý údajne povedal, že sa sám prihlási talianskym úradom, dodala DPA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies