Aktualizované: Nemecko opäť krvácalo: Muž severoafricého výzoru v parku zabil 15-ročné dievča

NETKY.SK • 11 Jún 2018, 19:45 • 2 min
Aktualizované: Nemecko opäť krvácalo: Muž severoafricého výzoru v parku zabil 15-ročné dievča

AKTUALIZOVANÉ: VIERSEN - Obeťou útoku nožom v parku v centre Viersenu v nemeckej spolkovej krajine Severné Porýnie-Vestfálsko sa -v rozpore s pôvodnými informáciami - nestala mladá žena vo veku okolo 20 rokov, ale 15-ročná miestna tínedžerka rumunského pôvodu. Zatiaľ nie je jasné, či ubodaná, ktorá na následky zranení skonala po prevoze do nemocnice, disponuje aj nemeckým občianstvom.

slovakia

left justify in out

Na polícii sa prihlásil už z minulosti známy 25-ročný Turek, ktorý sa predtým vyhol policajnej kontrole pri pátraní po dôvodne podozrivom. Jeho možnú účasť na zločine preverujú kriminalisti. Informovali o tom tlačová agentúra DPA a internetové vydanie denníka Bild.

 

Policajtov zalarmovali bezdomovci, ktorí popíjali v parku pivo, keď sa k nim priblížila potácajúca sa, skrvavená žena hovoriac po nemecky: "Zomieram, zomieram." Odvtedy pokračovalo v okolí intenzívne pátranie po dôvodne podozrivom z vražedného útoku, ktorého polícia opísala ako muža severoafricého výzoru s čiernymi vlasmi v čiernom odeve a obuvi, vysokého približne 170 centimetrov.

 

Pátranie, na ktorom sa podieľali aj posádky policajných vrtuľníkov a mnoho patrol, neprinieslo do skorých večerných hodín očakávaný výsledok. Podozrivý z činu sa prihlásil napokon na polícii sám. V Nemecku došlo v ostatných mesiacoch opakovane k útokom nožmi, pri ktorých vyhasli mladé životy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies