Nemecko na šampionát len s dvojicou legionárov

NETKY.SK • 28 Apríl 2015, 12:33 • 2 min
Nemecko na šampionát len s dvojicou legionárov

BERLÍN - Tréner nemeckej hokejovej reprezentácie Pat Cortina pristúpil pred majstrovstvami sveta v Česku k významnej obmene kádra, nová je až polovica mužstva.

slovakia

left justify in out

Z tímu vypadli hráči, ktorí hlavného kouča nepresvedčili, a pribudli doň hokejisti s istotou štartu na svetovom šampionáte. Nemcov pred MS čaká ešte jeden prípravný duel, v stredu 29. apríla si v Berlíne zmerajú sily s výberom Slovinska. V nemeckej reprezentácii je v súčasnosti trojica brankárov, deväť obrancov a štrnásť útočníkov.


Nemci sa na MS predstavia v základnej A-skupine v Prahe, ich súpermi budú postupne výbery Francúzska, Kanady, Švajčiarska, Švédska, Lotyšska, Česka a Rakúska.

Nominácia nemeckej hokejovej reprezentácie na MS do Česka:
Brankári: Danny aus den Birken (Kolín/DEL), Dennis Endras (Mannheim/DEL), Timo Pielmeier (Ingolstadt/DEL)
Obrancovia: Justin Krueger (SC Bern, Švaj./NLA), Stephan Daschner (Düsseldorf/DEL), Jens Baxmann (Eisbären Berlín/DEL), Oliver Mebus (Krefeld/DEL), Benedikt Kohl (Ingolstadt/DEL), Björn Krupp (Wolfsburg/DEL), Nicolai Goc, Sinan Akdag (obaja Mannheim/DEL), Moritz Müller (Kolín/DEL)
Útočníci: Tobias Rieder (Arizona, USA/NHL), Yannic Seidenberg, Michael Wolf (obaja Mníchov/DEL), Marcus Kink, Kai Hospelt, Matthias Plachta, Christoph Ullmann (všetci Mannheim/DE), Nico Krämmer, Thomas Oppenheimer (obaja Hamburg/DEL), Yasin Ehliz, Patrick Reimer (obaja Norimberg/DEL), Patrick Hager (Ingolstadt/DEL), Daniel Pietta (Krefeld/DEL), Brent Raedeke (Iserlohn/DEL)

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies