Nemecko je podľa Raúla jasným favoritom

NETKY.SK • 13 Júl 2014, 15:42 • 2 min
Nemecko je podľa Raúla jasným favoritom

RIO DE JANEIRO - Španielska futbalová legenda Raúl si myslí, že Nemecko je jasným favoritom a pravdepodobne zvíťazí vo finále majstrovstiev sveta v Brazílii proti Argentíne.

slovakia

left justify in out

Rozhodujúcim faktorom by mala byť tímová sila v porovnaní s individualitami v drese juhoamerického celku.

 

"Normálne nemá finálový súboj MS favorita," priznala pre Times of India 37-ročná ikona Realu Madrid. "Trojnásobní šampióni nie sú závislí na individualitách. Každý zo stredopoliarov dokáže streliť gól. Obrana nie je nepriepustná, no pracuje spoľahlivo. Dostali iba štyri góly v šiestich zápasoch. Neuer v bráne je inšpiráciou," nechal sa počuť bývalý útočník Schalke 04. 

 

Raúl, ktorý sa predstavil na troch svetových šampionátoch za Španielsko medzi rokmi 1998 až 2006, kritizuje Argentínu za to, že je závislá od Messiho. "Nie je pochýb, že Albiceleste potrebujú od Messiho životný výkon. Argentína má problémy s Agüerom, ktorý nie je úplne v poriadku a Higuaín je mimo formy," rozanalyzoval hráčov juhoamerického tímu španielsky veterán. "Výkon Mascherana bude rozhodujúci. Už v semifinále bol najlepším hráčom a práve vďaka nemu Argentína udržala pod kontrolou nebezpečné holandské protiútoky," pochválila hráča FC Barcelona legenda bieleho baletu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona