Nemecko chce povoliť nočné verejné sledovanie zápasov MS

NETKY.SK • 1 Apríl 2014, 12:48 • 2 min
Nemecko chce povoliť nočné verejné sledovanie zápasov MS

BERLÍN - Nemeckí futbaloví fanúšikovia pravdepodobne neprídu o možnosť sledovať zápasy MS v Brazílii na veľkoplošných obrazovkách aj v nočných hodinách. Vláda pripravuje špeciálnu výnimku v zákone o ochrane proti hluku počas trvania svetového šampionátu od 12. júna do 13. júla.

slovakia

left justify in out

Hovorca nemeckého ministerstva životného prostredia v utorok potvrdil informáciu denníka Bild, že prenosy na veľkoplošných obrazovkách na verejných miestach budú v krajine povolené aj po desiatej večer a v určitých prípadoch aj po polnoci. Viac ako polovica zo 64 duelov MS sa začne po 22.00 h nemeckého času, desať dokonca až po polnoci.
      

"Spoločné sledovanie futbalu na verejných priestranstvách je jednoducho súčasťou svetového šampionátu," vysvetlila plánovanú výnimku nemecká ministerka životného prostredia Barbara Hendricksová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies