Nemecko bude mať na ME dobrú obranu, tvrdí Neuer napriek zraneniam

NETKY.SK • 9 Jún 2016, 19:06 • 2 min
Nemecko bude mať na ME dobrú obranu, tvrdí Neuer napriek zraneniam

EVIAN-LES BAINS Brankár nemeckej futbalovej reprezentácie Manuel Neuer tvrdí, že úradujúci majstri sveta nebudú mať počas EURO 2016 vo Francúzsku problémy s defenzívou. Reagoval tak na vypadnutie stopéra Antonia Rüdigera.

slovakia

left justify in out

Ten mal v základnej zostave nahradiť zraneného Matsa Hummelsa a v prvom zápase s Ukrajinou nastúpiť po boku Jeromeho Boatenga. Obranca AS Rím si však hneď v úvodnom tréningu na francúzskej pôde roztrhol krížny väz v kolene a prišiel o účasť na šampionáte.

 

V kádri ho nahradil iba dvadsaťročný Jonathan Tah z Bayeru Leverkusen. Hummels si stále naplno nedoliečil lýtkový sval a vo štvrtok trénoval len individuálne. "Verím, že v prvom zápase budeme mať dobrú obranu," povedal Neuer novinárom v základni nemeckého tímu vo Francúzsku v Evian-les-Bains.

 

Nemci nastúpia na zápas C-skupiny proti Ukrajine v nedeľu v Lille a Neuer sa už nevie dočkať úvodného výkopu. "Samozrejme, tréningy a príprava sú veľmi dôležité, no už sa teším, keď sa začnú zápasy. Všetci budeme sedieť pred 'telkou' na otvárací duel. Nálada v tíme je dobrá, nevieme sa dočkať, keď vybehneme na trávnik," povedal pre agentúru dpa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies