Nemecko: 34-ročná matka ubodala osemročného syna

NETKY.SK • 16 Február 2012, 08:47 • 2 min
Nemecko: 34-ročná matka ubodala osemročného syna

Nemecko 34-ročná matka ubodala osemročného syna - Svet Tridsaťštyriročná matka z Landau v nemeckej spolkovej krajine Porýnie-Falcko zavraždila v noci nadnes vlastného osemročného syna. Stalo sa tak doma v čase, keď v neďalekej miestnosti spal o šesť rokov

slovakia

left justify in out

img

Tridsaťštyriročná matka z Landau v nemeckej spolkovej krajine Porýnie-Falcko zavraždila v noci nadnes vlastného osemročného syna. Stalo sa tak doma v čase, keď v neďalekej miestnosti spal o šesť rokov starší manžel vrahyne i jej trojročná dcéra, informovala tlačová agentúra DPA.
      O motívoch ženy, ktorá sama telefonicky privolala policajnú hliadku, zatiaľ nie je nič známe.
      Obeť zomrela na následky viacerých bodných zranení. Vražedná zbraň, ktorou bol podľa expertov zrejme nôž, sa ešte nenašla.
      Na ženu, ktorá sa podľa prokuratúry k okolnostiam svojho činu nevyjadrila, vydali dnes popoludní zatykač pre podozrenie z trestného činu vraždy.
      Otcovi zavraždeného dieťaťa a jeho dcére museli poskytnúť pomoc psychológovia.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies