Nemeckí policajti zatkli svojho kolegu: Zabil a rozsekal muža!

NETKY.SK • 29 November 2013, 13:27 • 2 min
Nemeckí policajti zatkli svojho kolegu: Zabil a rozsekal muža!

BERLÍN - Nemeckého policajta zatkli pre podozrenie z vraždy a rozsekania muža, s ktorým sa zoznámil na internete a ktorý túžil po tom, aby ho niekto zabil a zjedol. Informovala o tom dnes agentúra AP s odvolaním sa na nemeckých predstaviteľov z Drážďan.

slovakia

left justify in out

Podozrivý podľa polície 4. novembra na smrť dobodal obeť v jej dome vo východonemeckej spolkovej krajine Sasko, potom telo rozsekal a jednotlivé časti pochoval vo svojej záhrade. Polícia spresnila, že k zabitiu došlo približne mesiac po tom, čo sa dvojica zoznámila v internetovej četovacej miestnosti.

Šéf polície v Drážďanoch uviedol, že podozrivého zatkli v stredu 27. novembra na jeho pracovisku v tomto východonemeckom meste. Policajti potom prehľadali mužovu nehnuteľnosť s pozemkom a on im ukázal niekoľko miest, kam pochoval telesné časti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies