Nemeckí policajti našli v pivničných priestoroch mŕtve telá dvoch mužov

NETKY.SK • 11 Júl 2016, 18:48 • 2 min
Nemeckí policajti našli v pivničných priestoroch mŕtve telá dvoch mužov

STUTTGART - V pivničných priestoroch v sídle nemenovanej advokátskej kancelárie vo východnej časti nemeckého mesta Stuttgart, ktorého okolie dnes popoludní príslušníci bezpečnostných zložiek najskôr hermeticky uzavreli, sa našli mŕtve telá dvoch mužov.

slovakia

left justify in out

Stalo sa tak po tom, čo jednotka osobitného určenia nemeckej polície napriek úsiliu nenadviazala žiadny kontakt s osobami v objekte a rozhodla sa preto zasiahnuť.

 

Informovalo o tom internetové vydanie denníka Bild bez akýchkoľvek ďalších podrobností o ich identite. Políciu zalarmovala jedna z obyvateliek štvrte informujúc, že do objektu vnikol neznámy ozbrojený muž. V budove sa následne nachádzali podľa policajných zdrojov dve osoby, teda ozbrojenec a jeden z advokátov. Dohady, že v prípade mŕtvych ide o tieto dve osoby, sa medzičasom potvrdili.

 

Polícia prípad nenazývala rukojemníckou drámou a pokúšala sa najskôr zistiť, čo sa vlastne vnútri objektu deje. Nemecké médiá informovali, že sa tam muž ozbrojený strelnou zbraňou zabarikádoval. Uzavretie okolia budovy pocítili aj občania využívajúci v Stuttgarte niektoré trasy MHD.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies