Nemecké úrady zhabali veľkú zásielku kokaínu z Brazílie

NETKY.SK • 8 September 2016, 13:22 • 2 min
Nemecké úrady zhabali veľkú zásielku kokaínu z Brazílie

BERLÍN - Nemeckí colníci zhabali kontraband čistého kokaínu v hodnote dva milióny eur. Drogy boli ukryté v zásielke stavebných mechanizmov vypravených z Brazílie, napísala dnes agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Hamburskí colníci o svojom minulotýždňovom "úlovku" informovali dnes s tým, že desať kilogramov neobyčajne čistého kokaínu by pravdepodobne díleri zriedili na 30 kg určených na pouličný predaj.

 

Kokaín bol zabalený v jedno-kilogramových balíčkoch a ukrytý v jednom z približne 30 prevážaných strojov. Loď, na ktorej sa náklad prevážal, preventívne zaistili pre prípad, že by sa v nej nachádzali ešte ďalšie drogy.

 

Konečnou destináciou tohto plavidla mal byť prístav Antverpy v Belgicku. Nemecké úrady začali celý prípad vyšetrovať, pričom zatiaľ nepoznajú, kto je za pašovanie kokaínu zodpovedný.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona