Nemecká spoločnosť Würth otvára v Poprade novú pobočku

NETKY.SK • 19 Január 2015, 17:26 • 2 min
Nemecká spoločnosť Würth otvára v Poprade novú pobočku

POPRAD - Nemecká spoločnosť Würth otvára pod Tatrami novú pobočku.

slovakia

left justify in out

Koncern a celosvetový dodávateľ pre priemysel plánuje do roku 2020 významný nárast nových predajných miest. „Tak ako samotný koncern, aj jeho slovenská dcérska spoločnosť je na ceste k expanzii,“ uviedla k otvoreniu pobočky konateľka Würth Slovensko Martina Gaislová. 
     

V súčasnosti má spoločnosť na Slovensku päť pobočiek. Hlavným kritériom výberu a otvorenia novej pobočky je určenie správnej lokality. „Aj preto padla tento rok voľba práve na Poprad, kde máme silné zákaznícke zázemie. Zámerom je, aby boli pobočky situované v priemyselných zónach jednotlivých miest,“ objasnila Gaislová. K Bratislave, Nitre, Žiline, Prešovu a Košiciam tak pribudne po slávnostnom otvorení v stredu 21. januára aj spomínaný Poprad.
     

Do roku 2020 plánuje výrobca, ktorý je prítomný v 80 krajinách sveta, otvoriť niekoľko tisíc nových pobočiek. Na Slovensku ich plánuje do piatich rokov sprevádzkovať spolu desať. K terajším 150 zamestnancom by tak mohlo pribudnúť v spomínanom období ďalších 50. Skupina je svetovým dodávateľom pre strojársky, drevársky, nábytkársky, stavebný aj kovospracujúci priemysel a svoje produkty dnes ponúka nielen prostredníctvom kamenných predajní, ale aj cez internetové obchody či obchodných zástupcov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies