Nemecká polícia zatkla podozrivého muža, ktorý mal sotiť policajta pod električku

NETKY.SK • 12 Február 2018, 13:00 • 2 min
Nemecká polícia zatkla podozrivého muža, ktorý mal sotiť policajta pod električku

KOLÍN NAD RÝNOM - Nemecké orgány vydali zatykač na muža podozrivého zo zabitia policajta, ktorého v noci z piatka na sobotu údajne sotil pod električku na ulici v Kolíne nad Rýnom.

slovakia

left justify in out

Podozrivý vo veku 44 rokov bol v nedeľu neskoro večer predvedený pred vyšetrujúceho sudcu, uviedol pre agentúru DPA policajný hovorca. Na základe požiadavky prokuratúry mala byť na tohto muža uvalená vyšetrovacia väzba. Nemenovaný Nemec sa prihlásil polícii ako svedok priamo na mieste tragickej udalosti, v priebehu vyšetrovania však na neho padlo "silné podozrenie".

 

Obeťou incidentu na kolínskej električkovej zastávke Chlodwigplatz bol 32-ročný príslušník kriminálnej polície z Düsseldorfu, ktorý mimo služby navštívil Kolín nad Rýnom, aby sa spoločne so známymi zúčastnil na karnevalových slávnostiach. Vyšetrovatelia sa domnievajú, že ho niekto zámerne sotil medzi vozne električkovej súpravy v pohybe, čomu nasvedčujú zábery bezpečnostnej kamery.

 

Električka policajta prešla, pričom telo vliekla ešte niekoľko metrov, vodič si to však nevšimol a pokračoval v jazde. Dve osoby, ktoré obeť v čase udalosti sprevádzali, museli následne previezť do nemocnice, aby im bola poskytnutá psychologická pomoc.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona