Nemecká polícia stále nepozná útočníka, ktorý zranil dôchodcu v Düsseldorfe

NETKY.SK • 13 Marec 2017, 18:37 • 2 min
Nemecká polícia stále nepozná útočníka, ktorý zranil dôchodcu v Düsseldorfe

DÜSSELDORF - Nemecká polícia prerušila doposiaľ neúspešné pátranie po útočníkovi, ktorý v piatok napadol zatiaľ neznámym predmetom 80-ročného dôchodcu a spôsobil mu krvavé zranenia.

slovakia

left justify in out

Ani podrobná seniorova výpoveď zatiaľ neposkytla kriminalistom informácie, ktoré by viedli k vypátraniu neznámeho útočníka. Nič nenasvedčuje tomu, že by tento incident mal súvislosť s útokom sekerou, ku ktorému došlo o deň skôr na železničnej stanici v Düsseldorfe.

Vyplýva to z informácií, ktoré dnes priniesol Západonemecký rozhlas. Podľa rovnakého zdroja je tak zatiaľ úplne nejasný motív útoku, chýbajú aj indície, že by išlo o lúpežné prepadnutie.

Rozsiahla policajná akcia spôsobila značný rozruch v neďalekom gymnáziu.

Duševne chorý muž z Kosova útočil 9. marca sekerou na düsseldorfskej hlavnej železničnej stanici a spôsobil zranenia deviatim ľuďom. Polícia útočníka zadržala.




 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies