Nemecká polícia sa ospravedlnila za znevažovanie hráča z tímu Lipska

NETKY.SK • 22 August 2017, 08:40 • 2 min
Nemecká polícia sa ospravedlnila za znevažovanie hráča z tímu Lipska

WIESBADEN - Polícia v nemeckej spolkovej krajine Hesensko začala disciplinárne konanie voči uniformovaným policajtom, ktorí boli zachytení na videu ako spievali znevažujúcu pieseň o futbalistovi tímu najvyššej nemeckej súťaže RB Lipsko Timovi Wernerovi.

slovakia

left justify in out

Videozáznam, ktorý sa dostal aj na populárny youtube, bol podľa polície natočený v šatni hesenského poriadkového oddielu. Nemecká polícia zároveň uviedla, že "správanie príslušníkov je v rozpore s jej zásadmi". Tvrdí, že "výslovne neschvaľuje správanie uniformovaných strážnikov" a ospravedlnila sa generálnemu manažérovi Lipska Ulrichovi Wolterovi, ktorý ospravedlnenie odovzdal Wernerovi.

Dvadsaťjedenročný Werner, ktorý v sobotu odohral v drese Lipska celý zápas proti Schalke 04 (0:2), sa stal nepopulárny medzi niektorými fanúšikmi pre jeho nafilmované pády v šestnástke v minulej sezóne.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona