Nemecká kancelárka Merkelová si pozri finále Ligy majstrov naživo

NETKY.SK • 16 Máj 2013, 19:52 • 2 min
Nemecká kancelárka Merkelová si pozri finále Ligy majstrov naživo

BERLÍN - Nemecká kancelárka Angela Merkelová má v pláne osobne sledovať na londýnskom štadióne Wembley budúcotýždňové finále futbalovej Ligy majstrov 2012/2013 medzi Bayernom Mníchov a Borussiou Dortmund.

slovakia

left justify in out

"Obvykle zverejňujú môj program až v piatok, ale myslím si, že v tomto prípade môžem urobiť výnimku a prezradiť to - budem tam," predznamenala šéfka kabinetu Merkelová počas zasadania Európskeho fóra v Berlíne a na otázku, komu bude držať palce, diplomaticky odvetila: "Som nemecká kancelárka, takže hovorím ´Nemecku´. Mám teda úplnú istotu, že budem na správnej strane."

Zápas sa uskutoční v sobotu 25. mája. Merkelová je čestná členka druholigového klubu Energie Cottbus. Pikantný náboj môže mať jej pravdepodobné stretnutie s Ulim Hoenessom vo VIP-priestoroch. Prezidenta Bayernu totiž 20. marca zatkli a následne prepustili na kauciu 5 miliónov eur pre zanedbanie daňových povinností spojených s hotovosťou uloženou na účte vo švajčiarskej banke. Merkelová v súvislosti s touto aférou vyrukovala s komentárom, že je sklamaná, ale hovorca Steffen Seibert neskôr uviedol, že nejde o dôvod na prípadné vynechanie sledovania finále naživo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies