Nemecká a poľská polícia zadržala štyroch podvodníkov, ktorí okrádali starých ľudí

NETKY.SK • 9 November 2016, 13:39 • 2 min
Nemecká a poľská polícia zadržala štyroch podvodníkov, ktorí okrádali starých ľudí

HAMBURG - Polícia v severonemeckom Hamburgu zadržala v spolupráci s kolegami zo susedného Poľska troch podozrivých z podvodu, ďalšiu podozrivú zadržala poľská polícia. Vyplýva to z informácií, ktoré priniesla tlačová agentúra DPA s odvolaním sa na dnešné vyjadrenie hamburskej policajnej hovorkyne.

slovakia

left justify in out

Ide o podvodníkov, ktorým sa napriek opakovaným varovaniam bezpečnostných orgánov podarilo pod zámienkou ťažkej životnej situácie a údajných rodinných vzťahov vylákať od starších ľudí značné finančné prostriedky.


Kriminalisti vyšetrujú v tejto súvislosti 17 obvinených, ktorí túto metódu využili v období rokov 2013-2016 takmer 20-krát. Pri domových prehliadkach v Hamburgu, ale aj v Berlíne a poľských mestách sa policajným orgánom podarilo zaistiť veľké množstvo dôkazového materiálu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies