Nemeček predpokladal kandidatúru Lintnera

NETKY.SK • 20 Máj 2015, 14:04 • 2 min
Nemeček predpokladal kandidatúru Lintnera

BRATISLAVA - Súčasný prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) Igor Nemeček privítal, že verejnosť už pozná meno jeho protikandidáta. Voľby šéfa slovenského hokeja sa uskutočnia 25. júna, v stredu oznámil svoju kandidatúru bývalý obranca Richard Lintner.

slovakia

left justify in out

"Som rád, že tábor okolo Riša Lintnera už konečne oznámil meno kandidáta. Dlho sa to naťahovalo, stále sa tajil kandidát. Predpokladal som, že to bude práve Rišo. Máme mesiac do volieb, 25. jún rozhodne, kto z nás bude viesť zväz ďalšie štyri roky. Rozhodnú o tom delegáti kongresu," zareagoval na správu o oznámení mena protikandidáta Igor Nemeček. 

 

Na voľby sa pripravuje aj súčasný zväzový šéf. Pozná silné stránky i slabiny slovenského hokeja, ktoré chce využiť vo svojej prezentácii. "Pripravujem si kandidatúru podľa svojho najlepšieho svedomia a vedomia s ľuďmi, ktorí majú čo do toho povedať. Viem, ktoré veci treba zmeniť v organizačnej štruktúre zväzu či výkonného výboru. Určite nie je všetko také, ako by som si predstavoval. Chcem preto zostať pri tom, niektoré veci zmeniť a posunúť ich niekam inam. Máme dnes veľa vízií a vecí, ktoré chceme zmeniť a spraviť. Jedna z nich je zavŕšiť volebné obdobie organizáciou MS 2019, ktoré sme dostali pridelené na minulotýždňovom kongrese IIHF v Prahe," uviedol Igor Nemeček.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies