Nemeček je pripravený spolupracovať s novým šéfom Pro-Hokeja Lintnerom

NETKY.SK • 8 August 2015, 07:40 • 2 min
Nemeček je pripravený spolupracovať s novým šéfom Pro-Hokeja Lintnerom

BRATISLAVA - Slovenský zväz ľadového hokeja (SZĽH) je pripravený spolupracovať s novým šéfom Pro-Hokeja, riadiaceho orgánu extraligy Richardom Lintnerom a jeho zvolenie považuje za dobrú správu pre najvyššiu súťaž.

slovakia

left justify in out

"Aj keď Richard Lintner pred voľbou prezidenta SZĽH deklaroval potrebu opätovného užšieho prepojenia našej extraligy s reprezentáciu, čiže aj hokejovým zväzom, a teraz som to už v jeho vyjadrení nenašiel, nič to nemení na našom odhodlaní pokračovať v spolupráci," povedal pre oficiálnu stránku SZĽH prezident zväzu Igor Nemeček. Pripomenul, že SZĽH plne financuje rozhodcov v Tipsport extralige a platí klubom mandátnych trénerov pre mládežnícke kategórie. Okrem toho ešte distribuuje výstroj pre mladých hokejistov a v spolupráci s mestami a štátom finančne prispieva na obnovu zimných štadiónov.

 

"V spolupráci s vládou Slovenskej republiky chceme pomôcť hlavne pri rekonštrukcii zimných štadiónov," dodal Nemeček.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona