Nemec po premiérovom góle v Rumunsku: Veľmi dobrý pocit

NETKY.SK • 19 September 2016, 12:13 • 2 min
Nemec po premiérovom góle v Rumunsku: Veľmi dobrý pocit

BUKUREŠŤ - Slovenský futbalový útočník Adam Nemec si v sobotu otvoril strelecký účet v drese svojho rumunského zamestnávateľa Dinama Bukurešť, kam zamieril začiatkom septembra. Tridsaťjedenročný rodák z Banskej Bystrice sa presadil v 55. min duelu 8. kola tamojšej najvyššej súťaže proti CSM Iasi (3:1).

slovakia

left justify in out

Nabehol si na šikovnú prihrávku Valentina Lazara a zvýšil na priebežných na 3:0. Nemec pobudol na ihrisku do 64. min.

 

"Skórovať hneď v prvom zápase pred našimi fanúšikmi je veľmi dobrý pocit. Dúfam, že aj v ďalších dueloch budem pre mužstvo prospešný týmto spôsobom. Zatiaľ som tu iba desať dní, takže neviem povedať, či budeme hrať o titul, ale vynasnažíme sa atakovať čo najvyššie priečky," vyhlásil Adam Nemec pre televíznu stanicu Digi Sport.

 

Niekdajší hráč 1. FC Kaiserslautern, Unionu Berlín či FC New York City sa s Dinamom Bukurešť dohodol na dvojročnom kontrakte. Debut v rumunskom tíme si odkrútil v minulotýždňovom zápase na pôde ASA Targu Mureš (1:2), naskočil v 76. min.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona