Nemec Mustafi skončil v Brazílii pre natrhnutý sval

NETKY.SK • 1 Júl 2014, 14:40 • 2 min
Nemec Mustafi skončil v Brazílii pre natrhnutý sval

PORTO ALEGRE - Pre svalové zranenie v ľavom stehne nedokončil Shkodran Mustafi svoje osemfinálové vystúpenie za Nemecko na majstrovstvách sveta vo futbale v Brazílii a turnaj je pre obrancu minulosťou.

slovakia

left justify in out

Mustafi nastúpil v základnej zostave trénera Joachima Löwa proti Alžírsku, ale po 70 minútach musel Nemec s albánskymi rodičmi dolu z trávnika v Porto Alegre. "Má natrhnutý sval. Myslím si, že na tomto turnaji sa už jeho úloha skončila. Na dva až tri týždne bude mimo futbalu,“ povedal o Mustafim tréner National Elf Joachim Löw.

 

Podľa Kickeru 22-ročný Mustafi neodohral na pravej strane obrany Nemcov dobrý zápas. Bolo v ňom plno chýb a nepresvedčivých ťahov. V 70. min ho vystriedal Sami Khedira a to bol aj impulz na preskupenie herných formácií. Khedira sa posunul na post defenzívneho záložníka a Philipp Lahm sa stiahol na pozíciu pravého obrancu. Na tomto kedysi typickom poste si Lahm zahral na MS v Brazílii prvý raz. "Bola to jasná voľba," doplnil Löw. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona