Nemcov trápia zranenia, pozvánku dostal Rudy

NETKY.SK • 2 September 2014, 15:22 • 2 min
Nemcov trápia zranenia, pozvánku dostal Rudy

DÜSSELDORF - Tréner nemeckej futbalovej reprezentácie Joachim Löw povolal do tímu na stredajší prípravný zápas s Argentínou namiesto zranených obrancov Jéroma Boatenga (Bayern Mníchov) a Matsa Hummelsa (Borussia Dortmund) záložníka Sebastiana Rudyho z TSG 1899 Hoffenheim.

slovakia

left justify in out

V repríze finále MS 2014, ktorá je na programe v Düsseldorfe, je otázny aj štart stredopoliara Realu Madrid Samiho Khediru.

 

"Povolali sme Rudyho, keďže máme nedostatok defenzívnych stredopoliarov," vyjadril sa Löw. Dvadsaťštyriročný Rudy debutoval v reprezentácii 13. mája pri remíze 0:0 s Poľskom. V stredu pre problémy s členkom nenastúpi v nemeckom tíme ani Mesut Özil (Arsenal). Z kádra úradujúcich majstrov sveta chýbajú aj zranený Bastian Schweinsteiger (Bayern Mníchov) či trio Philipp Lahm, Miroslav Klose a Per Mertesacker, ktoré ukončilo reprezentačnú kariéru.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies