Nemci v kvalifikácii na MS už s uzdraveným Gündoganom, nahradí Schweinsteigera

NETKY.SK • 5 Október 2016, 16:33 • 2 min
Nemci v kvalifikácii na MS už s uzdraveným Gündoganom, nahradí Schweinsteigera

HAMBURG - Nemeckí futbaloví reprezentanti sa stretli v Hamburgu, kde začali s prípravou na stretnutia kvalifikácie o postup na svetový šampionát 2018 s Českom a Severným Írskom. Tréner Joachim Löw privítal naspäť Ilkaya Gündogana, ktorý pre zranenie vynechal aj letné majstrovstvá Európy.

slovakia

left justify in out

"Jeho návratom sa zvýši naša kvalita. Prinesie techniku či prehľad na ihrisku," povedal Löw na margo stredopoliara Manchestru City. Jeho úloha je nahradiť Bastiana Schweinsteigera, ktorý ukončil reprezentačnú kariéru. Kouč má k dispozícii 21 hráčov, keďže nenominoval alternatívu za zraneného Maria Gomeza, svoje rozhodnutie už oľutoval, lebo Gomez bol jediným klasickým hrotovým útočníkom vo výbere.

 

Nemecko tróni na čele eliminačnej C-skupiny zásluhou úvodného víťazstva 3:0 nad Nórskom. Generálny manažér Oliver Bierhoff očakáva v októbrovom asociačnom termíne ďalšie dva úspechy. "Hráči poznajú seba i taktiku. Je pred nami dôležitá jeseň, chceme potvrdiť našu kvalitu a jasne viesť skupinu. Nejde len o body, treba ukázať trend vzostupnej formy smerom k MS 2018," citovala Bierhoffa agentúra DPA.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies